U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Academie Culinaire Historie  

Vraagbaak voor bijna alles op culinair gebied

Eten en drinken: catering en proeverijen

Exposities of evenementen op locatie 

    Lezingen en presentaties

     Wat at je op een VOC Schip

       Gevelstenen -spreekwoorden en gezegden

 Van Wieg tot graf -de culinaire levensloop van de mens

Rouwen doe je niet aleen

 Wecken inmaken en bewaren

Internationaal conserveren

 Fermenteren-roken en pekelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peru -aardappels  vriesdroog 2018

Andes gebergte 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benin werken met de vruchten van de wonderboom Moringa 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Benin 2018  Moringa Pasta 

 

 

 

Dansen en koken Sivo Festival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen koken -samen eten 

 

Culinair Erfgoed Centrum

    

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijkt u eens op www.puurculivents.nl